Tegnetrass SB er en studentbedrift som produserer tegnebøker som skal engasjere, inspirere og få deg til å gjenkjenne forholdet til tegning som du hadde da du var yngre. Bøkene våre vil være tilgjengelig der hvor du forventer dem, og ikke forventer dem.

Boka er satt opp slik at du vil få en mestringsfølelse ved hjelp av pedagogiske tegneoppgaver som vil utvikle og gjenopplive tegnetalentet ditt gradvis. Vi sørger for en forklaring, steg for steg, der vanskelighetsgraden stiger og du blir utfordret på en forståelig måte. Et økt talent vil gi en økt motivasjon, og når man finner motivasjonen er det få som stopper. Tegning er heldigvis en egenskap man aldri kan utvikle ferdig.

Vår visjon er at flere som har sluttet å tegne etter de har avsluttet grunnskole begynner med det igjen hvis de ønsker det. Ved hjelp av vår tegnebok kan de nå få hjelp til å realisere drømmen. Dette vil være en tegnebok, både fysisk og digital, som utfordrer tegnetrassen til i utgangspunktet voksne.
Idéutvikling i trello

For å kunne samle ideer fra alle medlemmene brukte vi trello til å organisere hva som var gjort og hva som måtte bli gjort. 
Her samlet vi også nyttig informasjon som var tilgjengelig for hele teamet. 
Sosiale medier
Sosiale medier var en viktig tilnærming for oss. Her fikk vi innsikt i målgrupper og hvem som var aktuelle for produktet vi skulle produsere. Vi benyttet også sosiale medier til å oppdatere publikum underveis i idèprosessen. Vi fikk gode tilbakemeldinger og det var flere som var intressert i salg av boken Tegnetrass
Vi tilnærmet oss publikum på sosiale medier med engasjerende tegnevideoer for å skape engasjement rundt bedriften og produktet.
Filmene bestod av enkle tegnevideoer. Tegnevideoene gjorde at flere prøvde seg hjemme og vi fikk meldinger med bilder og filmer av folk som gjennomførte, dette var veldig spennende for oss.

You may also like

Back to Top